imatges73-serveis

Retolacions úniques, exclusives i personalitzades

Som una empresa totalment consolidada en el món de la retolació, on ens avalen més de 15 anys d’experiència. Ens caracteritza la nostra oferta de noves propostes, úniques, exclusives i personalitzades, que adaptem al gust i a la imatge dels nostres clients, que no dubten en posar a les nostres mans tota mena de projectes.

posem-llum-a-les-teves-idees-big
posem-llum-a-les-teves-idees
imatges73-pineda

Realitzem tota mena de rètols, de qualsevol forma i mida

En l'ampli ventall de treballs que realitzem, s'inclou senyalització de tota mena, estands, comerços, retolació de vehicles, etc. Ens adrecem a tota la Península, per qualsevol classe de projectes i de muntatges. Els nostres productes es destaquen entre els altres per l'excel·lent singularitat, caràcter i durabilitat que oferim, a uns preus adequats i accessibles que fan un equilibri perfecte, per la gran qualitat que presentem.

Realitzem tota mena de rètols i de qualsevol forma i mida, per als quals utilitzem els més diversos materials com l'acer inoxidable, l'alumini, llautó, fusta, ferro, metacrilat, PVC, panaflex, dibond, vidre, led, neó, vinil, impressió digital. Igualment desenvolupem identitats corporatives.

Som una empresa compromesa amb el medi ambient i la societat i el nostre objectiu, amb l'ajut del nostre client, és arribar a ser líders en el camp del disseny i la retolació.

imatges73-retols-led

Clients que confien en nosaltres

josper
serhs
aqua-hotel
anxoves-escala
win333
purabrasa
carrefour
alegria-hotels