+34 93 762 90 90|imatges73@imatges73.com

Segueix la nostre llum!

Imatges 73 és una empresa familiar, que va ser creada a l’any 2.000, gracies a les inquietuds de dos joves emprenedors i que transcorreguts 18 anys, segueixen amb la mateixa il·lusió i compromís amb la feina que desenvolupen.

Estem orientats i capacitat d'atendre tota mena de comandes de petit i gran format; de la mateixa manera que som el fabricants de les nostres creacions. Realitzem tot tipus de rètols i de qualsevol forma i mida, per els quals utilitzem els mes diversos materials com l’acer inoxidable, l’alumini, llautó, fusta, ferro, metacrilat, PVC, panaflex, dibond, vidre, led, neó, vinil, impressió digital. Igualment desenvolupem identitats corporatives. En l’ampli ventall de treballs que realitzem, s’inclou senyalització de tota mena, estands, comerços, retolació de vehicles, etc
Ens adrecem a tota la Península, per qualsevol tipus de projectes i de muntatges.

Els nostres productes es destaquen entre els altres per l'excel·lent singularitat, caràcter i durabilitat que oferim, a uns preus adequats i accessibles que fan un equilibri perfecte, per la gran qualitat que presentem.

Som una empresa compromesa amb el medi ambient i la societat i el nostre objectiu, amb l’ajut del nostres client, és arribar a ser líders en el camp del disseny i la retolació.

pura-brasa
palacio-mojacar
alegria-hotels
entrada-aquamarina
logo-footer-neg