Disseny, fabricació i muntatge...

Realitzem tota mena de rètols i de qualsevol forma i mida, per als quals utilitzem els més diversos materials com l'acer inoxidable, l'alumini, llautó, fusta, ferro, metacrilat, PVC, panaflex, dibond, vidre, led, neó, vinil, impressió digital. En l'ampli ventall de treballs que realitzem, s'inclou senyalització de tota mena, estands, comerços, retolació de vehicles...

Caixes de llum

Rètol fabricat amb perfilaria d’alumini lacat e instal·lació d’equips fluorescents. El frontal es pot realitzar amb metacrilat o lona.

Veure projectes

Lletres corpòries

Lletra de relleu amb la possibilitat de fabricació amb diferents tipus de material (alumini, inoxidable, pvc, metacrilat, llautó…

Veure projectes

Impressió digital

Possibilitat d’implantar una fotografia en vinil adhesiu, paper, lona, etc… El seu impacte visual és avui en dia una de les millors opcions...

Veure projectes

Vehicles

Decoració d’un vehicle (furgoneta, camió, autobus…) amb la possibilitat de utilizar vinil de tall, impressió digital o pintura.

Veure projectes

Leds

Nova tecnologia d'il·luminació del rètol amb una amplia carta de colors gràcies a l'opció RGB amb la qual podrem tenir qualsevol color.

Veure projectes

Monòlits

Rètol vertical, normalment de gran format.

Veure projectes

Tanca publicitaria

Sistema de rètol de gran format realitzat normalment amb “ipn” de ferro anclades a terra i planxes de galvanitzat retolades amb vinil de tall o impressió digital.

Veure projectes

Estands

Muntatge mitjançant diversos tipus de material (lona, fusta, PVC…) amb la finalitat de decorar un espai.

Veure projectes

Lones

Espai publicitari amb lona de PVC amb una àmplia possibilitat d'ubicacions, com per exemple, naus, obres, promocions immobiliàries, estands per a fires, etc...

Veure projectes

Senyalètica

Directoris i plaques realitzats en alumini, acer inoxidable, llautó, metacrilat o vidre. Plaques de seguretat fotoluminescents d'evacuació i contra incendis.

Veure projectes

Banderola

Les banderoles són un element de retolació i senyalètica perfectes per donar visibilitat al seu establiment o negoci. Les tenim en diferents formes i formats, sense llum o retroil·luminades i les podem fabricar amb diversos materials.

Veure projectes

Làmina solar

Les làmines de control solar aïllen de forma efectiva a l'hivern i aporten un gran nombre de beneficis durant els mesos d'estiu:

Redueixen considerablement l'entrada de calor (protecció de raigs infrarojos de fins al 98%)

Control d'enlluernament (reduint en un 99%)

Una reducció important dels costos d'aire condicionat

Absorció gairebé completa de radiació solar UV.

Veure projectes

Demana'ns pressupost

Si estàs interessat en algun dels nostres serveis, demana'ns pressupost sense compromís. Explica'ns el teu projecte i nosaltres t'ajudarem a trobar la millor solució per dur-lo a terme.

Pressupost

logo-footer-neg